ILOA

LEIKKIÄ

OPPIMISTA

HUOLENPITOA

LUOMURUOKAA

METSÄRETKEILYÄ

LUONTOKASVATUSTA

ILOA

LEIKKIÄ

OPPIMISTA

HUOLENPITOA

LUOMURUOKAA

METSÄRETKEILYÄ

LUONTOKASVATUSTA

MAALAAMISTA

Värit tuottavat jokaiselle lapselle suurta iloa. Erityisesti maalatessamme nestemäisillä väreillä märälle paperille, värit loistavat, aaltoilevat ja hohtavat. Värien elävyys ja muuntuvaisuus suovat lapselle voimakkaan värikokemuksen. Paperille luodut värit säteilevät ihanasti aivan niin kuin lapsikin. Lapsi saattaa huokaista tai hihkaista ihastuksissaan nähdessään luomuksensa. Maalaamisprosessissa, kuten kaikissa muissakin päiväkodin askareissa, on tekemisen laadulla suuri merkitys lapselle.

Leivon leivon pullasia, pyöreitä ja maistuvia. Luomupäiväkoti Kirsikan pienimmät leipoivat tänään herkullisia rusinapullia. #steinerpäiväkodinarkea #laajaalainenoppiminen #päiväkodinelämää
Kirsikka avaa ovensa taas huomenna 1. 8. 2023 Tervetuloa!
Lähtekäämme metsään retkelle, aarteita ja ihmeitä sieltä löydämme. Kesäkuussa olemme retkeilleet Laajasalon ihanissa maisemissa kaksi kertaa viikossa rannoilla ja metsäpaikoilla. Omien eväiden retkellä omista repuista löytyi marjoja ja hedelmiä. Kerran Sorsa emo tuli poikasensa kanssa meitä tervehtimään. Nautimme kesän lämmöstä ja metsien suojaisista viileistä varjoista.
Hevossalmen rantakallioilta löytyi vaikka ja mitä hienoja aarteita.  Näimme joutsenia läheltä.
Eskarit pääsivät myös näyttämään taitonsa kalliokiipeilyssä!
Mehiläinen toivoo poutaa, kukkasista mettä noutaa, syö kun joutaa itseksensä turisee, surisee ja hurisee
Kirsikassa oli ihana Vappu tunnelma💕Lapset saivat leikkiä ilmapallojen kanssa. Tanssimme piiritansseja ja ihana kokkimme valmisti meille herkullisia Vappu munkkeja. Hyvää Vappua!
Satu-trilogia: Ketun kalansaalis, Karhun kalanpyynti ja Kuinka kettu sai valkoisen hännän pään innoitti Kirsikan lapsia taiteellisessa työskentelyssä. Syntyi hienoja talvisia tauluja ja taitavasti näytelty satunäytelmä jota koko Kirsikan lapset olivat katsomassa. #taidekasvatus
Hiiri, norsu, prinsessa ja kettu ystävänpäivätanssiaisissa kavereiden kanssa💕